Kappaleen asettaminen soittoääneksi
Trimmaa kappaletta, ja käytä sitä soittoäänenäsi.

Kappaleen asettaminen soittoääneksi

Voit valita kappaleen Musiikki-sovelluksen kirjastosta ja asettaa sen puhelimen soittoääneksi tai tietyn yhteyshenkilön soittoääneksi.

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Musiikki.
  2. Mene kirjastoon napauttamalla .
  3. Valitse kirjastosta kappale, jota haluat käyttää soittoäänenä ja toista se sitten.
  4. Paina Nyt soi-näyttöruudusta MENU ja napauta sitten Aseta soittoääneksi.
  5. Jos valitsit MP3-kappaleen, voit trimmata sitä ensin ja asettaa osan, jonka trimmasit soittoäänenä.
  6. Napauta Aseta soittoääneksi-valintavalikossa Puhelimen soittoääni tai Yhteystiedon soittoääni. Jos valintasi on Yhteystiedon soittoääni sinun on valittava seuraavassa näyttöruudussa ne yhteyshenkilöt, joihin kappale liitetään.

MP3-soittoäänen trimmaaminen

Musiikki-sovelluksessa on sisäänrakennettuna soittoäännen trimmeri. Voit trimmata MP3-kappaletta ja asettaa siitä osan soittoääneksi.
  1. Paina Nyt soi-näyttöruudusta MENU ja napauta sitten Aseta soittoääneksi > Muokkaa soittoääntä.
  2. Käytä soittoäänen trimmaamiseen näyttöruudun ohjaimia.
    Vedä kahta trimmauksen liukuohjainta suunnilleen siihen osaan, missä haluat soittoäänen alkavan ja päättyvän.
    Napauta sitten oikeaa ja vasempaa nuolipainiketta lisätäksesi tarkalleen asetetuksi soittoäänen alku- ja loppukohdat.
    Merkit osoittavat, missä soittoääni alkaa ja päättyy.
  3. Sen jälkeen kun olet lopettanut trimmauksen, napauta Tallenna nimellä. Valitse sitten, tuleeko trimmatusta kappaleesta Puhelimen soittoääni vai Yhteystiedon soittoääni.