Musiikin kuunteleminen

Nauti musiikkikappaleiden kuuntelusta puhelimessasi Musiikki-sovelluksen avulla.

Tärkeää: Musiikkitiedostot on kopioitava ensiksi tallennuskortille ennen kuin Musiikki-sovellusta voidaan käyttää musiikin toistamiseen.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Musiikki. Musiikki-sovellus avautuu Nyt soi-näytössä.
  2. Pyyhkäise sormeasi vasemmalle tai oikealle näyttöruudun poikki mennäksesi seuraavaan tai edelliseen musiikkialbumiin.
  3. Napauta näyttöruudun kuvakkeita ohjataksesi toistoa, valitaksesi soitettavan kappaleen, toistaaksesi kappaleet yms.
Käännä sekoitus päälle tai pois päältä. (Sekoitus on pois päältä, kun painike on harmaa.)
Paina ja vedä sormeasi etenemispalkin poikki hypätäksesi kappaleen johonkin toiseen osaan.
Mene kirjastoon.
Vaihda Nyt soi-luettelon näytön ja Nyt soi-näyttöruudun välillä. Voit järjestää uudelleen kappaleita Nyt soi -luettelossa.
Selaa toistotiloja: toista kaikki kappaleet, toista nykyinen kappale ja älä toista.

Musiikin toistaminen lukitusta näyttöruudusta

Kuunnellessasi musiikkia ja näyttöruudun mennessä pois päältä paina VIRTA-painiketta kytkeäksesi näyttöruudun jälleen päälle ja ohjataksesi musiikin toistoa suoraan lukitusta ruudusta.
Ellet näe toistosäätimiä lukitussa ruudussa, napauta missä tahansa ruudulla saadaksesi ne näkyviin.
Vihje: Voit myös keskeyttää musiikin toiston suoraan Ilmoitukset-paneelista.