Bluetooth-perustiedot

Bluetoothin kääntäminen päälle tai pois

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Valitse tai tyhjennä Bluetooth-valintaruutu.
Helpompi tapa käynnistää tai sammuttaa Bluetooth on käyttää Alkunäyttö-ruudun Bluetooth-widgettiä.
Huomautus: Laita Bluetooth pois päältä, kun se ei ole käytössä säästääksesi akkuvirtaa tai paikoissa, joissa langattoman laitteen käyttö on kiellettyä, kuten lentokoneessa tai sairaaloissa.

Puhelimen nimen muuttaminen

Puhelimen nimi tunnistaa puhelimesi muille laitteille.

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetoothin.
  4. Napauta Laitteen nimi.
  5. Syötä valintaikkunaan puhelimesi nimi ja napauta sitten OK.