Sähköpostin Saapuneet-kansion tarkistaminen
Onko kourallinen sähköpostitilejä? Hae ne kaikki yhteen saapuneet-kansioon.

Sähköpostin Saapuneet-kansion tarkistaminen

Avatessasi Sähköposti-sovelluksen näyttöön tulee joku puhelimeesi asetetun sähköpostitilin Saapuneet-kansio.

Sähköpostitilien välinen siirtyminen tapahtuu napauttamalla palkkia, josta näkyy senhetkinen sähköpostitili ja napauttamalla sitten muuta tiliä.

Kaikkien sähköpostitilien yhdistetyn Saapuneet-kansion näyttäminen

Voit katsoa sähköpostin kaikilta tileiltäsi vain yhdestä paikasta ilman, että sinun täytyy vaihtaa eri tileihin.

Napauta vain palkkia, josta näkyy senhetkinen sähköpostitili, ja napauta sitten Kaikki tilit. Sähköpostiviestit ovat värikoodattuja, joten voit helposti erottaa, mihin sähköpostitiliin ne kuuluvat.
Huomautus: Jopa 15 sähköpostitiliä voidaan näyttää yhdistetyssä Saapuneet-kansiossa.

Saapuneet-kansion eri näkymien välillä vaihtaminen

Jos sinulla on paljon sähköpostiviestejä, pitkän luettelon läpiselaaminen ja yksittäisen sähköpostiviestin tai liitettyjen sähköpostien löytäminen saattaa kestää jonkin aikaa. Napauta sähköpostiviestien lukaisemiseksi helpommin jotakin seuraavista välilehdistä, jolloin Saapuneet-kansion näkymä muuttuu:

Vastaanotetut

Näyttää sähköpostiviestejä yksilöllisinä kohtina.

Keskustelut

Näyttää sähköpostiviestit keskusteluina, jotka on ryhmitelty aiherivin mukaan. Napauta aihetta luettelossa näyttämään sähköpostikeskustelun.

Ryhmä

Näyttää kaikki sähköpostiviestit yhteystietoryhmästä. Voit valita, mikä yhteystietoryhmä näytetään, painamalla MENU, napauttamalla Näytä ja valitsemalla tämän jälkeen ryhmän.

Lukematon

Näyttää lukemattomat viestit.

Merkitty (vain Exchange ActiveSync)

Näyttää kaikki liputetut viestit.

Kokouskutsut (vain Exchange ActiveSync)

Näyttää kokouskutsut, johon sinua ei vielä ole kutsuttu tai olet hylännyt.

Liitteet

Näyttää kaikki viestit, joissa on liitteitä.

Päivitetään sähköpostitili

Ovatpa automaattisen synkronoinnin asetuksesi mitkä tahansa, voit myös synkronoida lähettämäsi ja vastaanottamasi sähköpostit manuaalisesti milloin tahansa.

• Kun tilissä ollessasi haluat synkronoida, paina MENU ja napauta sitten Päivitä.
  • Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit päivittää ne kaikki samalla kertaa. Mene ensiksi yhdistettyyn Saapuneet-kansioon. Paina sitten MENU ja napauta sen jälkeen Päivitä.

Sähköpostiviestien lajitteleminen

Voit lajitella sähköpostiviestejä vastaanotetun päiväyksen, prioriteetin, aiheen, lähettäjän, tai koon mukaan.

Paina Saapuneet-sähköpostitilillä MENU, napauta sitten Lajittele ja valitse sitten lajitteluvaihtoehdoista.