Microsoft Exchange ActiveSync-tilin lisääminen

Voit lisätä yhden tai useamman Microsoft Exchange ActiveSync-tilin puhelimeesi. Voit synkronoida Microsoft Exchange Server 2003 Service Packin (SP2) tai myöhemmän kanssa.
Huomautus: Voit lisätä jopa 15 Exchange ActiveSync-tiliä puhelimeesi.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Sähköposti.
  2. Tee joku seuraavista:
    • Jos tämä on sinun ensimmäinen kertasi, kun lisäät sähköpostitiliä Sähköpostissa, napauta Microsoft Exchange ActiveSync Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruudusta.
    • Jos jo olet lisännyt sähköpostitilin Sähköpostiin, paina MENU ja napauta sitten Lisää > Uusi tili. Jos Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruutu näytetään, napauta Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Syötä Exchange ActiveSync-tilin yksityiskohdat, ja napauta sitten Seuraava. Yrityksesi Exchange-palvelimen täytyy tukea puhelimen automaattista havaitsemista Exchange ActiveSync-tilin automaattista asettamista varten. Os yrityksesi Exchange-palvelin ei tue automaattista havaitsemista, sinun pitää syöttää Exchange-palvelimellesi asetukset, jonka jälkeen napauta Seuraava. Pyydä tiedot Exchange Serverin ylläpitäjältä.
  4. Valitse synkronoitavat tietotyypit. Valitse myös, kuinka usein haluat päivittää ja synkronoida sähköpostin puhelimeesi, napauta sitten Seuraava.
  5. Syötä tilin nimi ja napauta sitten Lopeta asetus.