Facebook-sovellus

Facebook-sovellus puhelimessasi antaa sinun pysyä mukana ja olla lähellä Facebookissa olevia kavereitasi. Se tarjoaa useimmat ominaisuudet, jotka ovat tuttuja, kun käytät Facebookia tietokoneessasi.

Facebook-sovelluksella voidaan:

• Jakaa ajatuksia ja tarkistaa henkilöiden tilapäivitykset.
  • Näyttää kaveriluettelo ja kirjoittaa jonkun seinään.
  • Kommentoida ja tykätä kaverin postista.
  • Näyttää jonkun henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien valokuva-albumit.
  • Tarkistaa Facebook-ilmoitukset.
  • Ottaa valokuva ja ladata se suoraan Facebook-tilille.

Facebook-sovelluksen käyttäminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Facebook.
  2. Jos käytät Facebookia ensimmäistä kertaa, noudata näyttöruudun ohjeita Facebook-tilille kirjautumiseksi.
  3. Napauta Uutisten syöttö -näyttöruudussa muihin toimintoihin pääsemiseksi.
Vihje:
  • Ollessasi Facebookin Alkunäytössä paina MENU ja napauta sitten Asetukset asettaaksesi päivitys- ja ilmoitusvalintoja.
  • Joillakin Facebook-näyttöruuduilla voit painaa ja pitää kohtaa avataksesi Valinnat-valikon.

Facebook-widgetin lisääminen

Lisää Facebook-widget Alkunäytöllesi, jotta voit lähettää helposti päivityksiä ja tarkistaa kaveriesi tilapäivitykset.
Huomautus: Widget linkittyy vain sen Facebook-sovelluksen Facebook-tiliin, johon kirjauduit sisään.