TIEDONSIIRTO
Puheluhistorian käyttö
TIEDONSIIRTO

Puheluhistorian käyttö

Käytä Puheluhistoriaa tarkistaaksesi vastaamattomat puhelut, valitsemasi numerot ja vastaanottamasi puhelut.

Vastaamattoman puhelun tarkistaminen

Näet vastaamattoman puhelun kuvakkeen tilapalkilla, kun jätät vastaamatta puheluun.

1. Liu'uta avataksesi Ilmoitukset-paneelin tarkistaaksesi kuka soittaja on.
  2. Palataksesi puheluun napauta Vastaamaton puhelu -ilmoitusta. Napauta sitten soittajan nimeä tai numeroa Puheluhistoria-näyttöruudusta.

Puhelujen tarkistaminen Puheluhistoriasta

Napauta Alkunäytöstä > Puheluhistoria.
Vihje: Voit myös napauttaa Puhelinvalitsija-näyttöruudusta.
Puheluhistoria-näyttöruudulla voit:
  • Soittaa napauttamalla nimeä tai numeroa luettelosta.
  • Painaa ja pitää nimeä tai numeroa luettelossa valintavalikon näyttämiseksi.
  • Napauta tarkistaaksesi vain puheluhistorian tuota erityistä yhteystietoa varten.
  • Paina MENU, napauta sitten Näytä aadaksesi näkyviin juuri tietyn tyyppiset puhelut, kuten Vastaamattomat puhelut tai Lähtevät puhelut.

Uuden puhelinnumeron lisääminen yhteystietoihin Puheluhistoriasta

1. Paina Puheluhistoria-näyttöruudulla ja pidä puhelinnumeroa, jonka haluat tallentaa ja napauta sitten Tallenna henkilöille.
  2. Valitse, luotko uuden yhteyshenkilön vai tallennatko puhelinnumeron jo olemassa olevalle yhteyshenkilölle.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Luodessasi uuden yhteyshenkilön syötä yhteyshenkilön nimi, yhteystietotyyppi ja muut tiedot ilmestyvään tyhjään yhteystietojen tietueeseen. Puhelinnumero lisätään automaattisesti Matkapuhelin-kenttään Puhelinosassa. Tallentaaksesi toisen tyyppisen numeron, esim. kotinumeron, napauta Verkko-painiketta.
    • Tallentaessasi numeron olemassa olevalle yhteyshenkilölle napauta puhelimeesi tallennettua yhteyshenkilöä ja valitse sitten numerotyyppi.
  4. Napauta Tallenna.

Puheluhistoria-luettelon tyhjentäminen

Puheluhistoria-näyttöruudulla voit tehdä seuraavaa:
Poistaa yhden nimen tai numeron Paina ja pidä painettuna nimeä tai numeroa ja napauta sen jälkeen Poista puheluhistoriasta.
Tyhjentää koko luettelon Paina MENU ja napauta sen jälkeen Poista kaikki.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z