Puhelimesi ja webin hakeminen
Etsi kaikki puhelimestasi tai web'istä Hae mistä tahansa -toiminnolla.

Puhelimesi ja webin hakeminen

Löydä kaikentyyppisiä tietoja puhelimeltasi ja webistä. Anywhere-haku selaa läpi erilaisia tiedostoja, tietoja ja sovelluksia puhelimessasi. Voit myös valita webistä hakemisen käyttäen suosikki-web-hakupalveluasi.
Paina vain Alkunäytöstä HAE. Anna sen jälkeen ensimmäiset muutamat kirjaimet siitä, mitä haluat hakea. Täsmääviä kohtia tulee näkyviin samalla, kun kirjoitat.
  • Tämä kuvake merkitsee, että puhelin etsii kaikenlaista tietoa. Napauta sitä, jos haluat valita sen ja etsiä vain yhdenlaista tietoa, esimerkiksi sähköpostia.
  • Etsi internetistä syöttämääsi termiä napauttamalla tätä kuvaketta .
  • Napauta tulosta luettelosta ja avaa ao. sovellus.
  • Napauta nähdäksesi lisää tietyn luokan tuloksia.

Puhelimesi hakuvalintojen asettaminen

Voit valita, käytätkö puhelimessasi oletuksena olevaa web-palvelua vai vaihtaa etsittyjen kohteiden tyyppiä ja järjestystä.

1. Paina Alkunäytöstä HAE.
  2. Kun hakuruutu tulee näkyviin, paina MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  3. Napauta jokin seuraavista:
    Verkon hakukone Valitse internethakupalvelu, jota haluat käyttää.
    Valitse haettavat alueet Valitse ne kohtien tai sovellusten tyypit, jotka haluat sisällyttää hakuun. Voit myös painaa ja pitää painettuna ja järjestää kohteet haun etusijaisuuden mukaan.

Tietojen pikaetsintä Webistä

Pikahaku auttaa sinua saamaan tietoa heti kun sitä tarvitset. Kun annat uuden sanan tai ilmauksen, voit etsiä sen nopeasti suosituilta web-sivustoilta tai hakea palveluista, kuten Google -haku ja Wikipedia.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Pikahaku.
  2. Jos näyttöruudun näppäimistö on auki, paina EDELLINEN sulkeaksesi sen ensin, jotta näet alavälilehdet.
  3. Liu'uta välilehtien poikki valitaksesi sen, mistä haluat etsiä tietoja. Syötä sitten hakuruutuun etsimäsi asia.
  4. Napauta .
Vihje: Etsittyäsi kohteen yhdeltä välilehdeltä voit liu'uttaa muita välilehtiä saman termin etsimiseksi sieltä automaattisesti.

Sanojen kääntäminen muille kielille

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Pikahaku.
  2. Jos näyttöruudun näppäimistö on auki, paina EDELLINEN sulkeaksesi sen ensin, jotta näet alavälilehdet.
  3. Liu'uta Google-kääntäjä-välilehdelle.
  4. Valitse kohdasta Kielestä alkuperäinen kieli, syötä sitten sana tai ilmaus, jonka haluat kääntää.
  5. Valitse kohdasta Kieleen käytettävissä olevista käännettävistä kielistä.
  6. Napauta Käännä.