Puhelimen uudelleenasetus

Tee tehdasasetusten palautus asettamalla puhelin siihen tilaan kuin se oli ennen kuin se laitettiin ensimmäistä kertaa päälle.

Jos luovutat puhelimesi jollekin muulle tai puhelimessasi on pysyvä ongelma, jota ei voida ratkaista, voit tehdä tehdaspalautuksen (kutsutaan myös nimellä hard reset). Älä käytä tehdaspalautusta huolettomasti. Näin poistetaan pysyvästi kaikki tiedot ja tehdyt asetukset sekä poistetaan ladatut ja asennetut sovellukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmistat kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat pitää.

Tehdasasetusten palauttaminen asetusten kautta

Mukavin tapa palauttaa tehdasasetuksiin on tehdä se puhelimen asetusten kautta.

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta SD-kortti ja tallennustila > Tehdasasetusten palautus.
  3. Napauta Palauta puhelin alkutilaan ja napauta sitten Tyhjennä kaikki.

Tehdasasetusten palauttaminen puhelimen painikkeiden avulla

Ellet saa puhelinta laitetuksi päälle tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen käyttämällä puhelimen painikkeita.

1. Irrota akku, odota muutama sekunti ja aseta akku uudelleen paikalleen.
  2. Paina ja pidä pohjassa ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike ja paina sen jälkeen lyhyesti VIRTA-painiketta.
  3. Odota näyttöruutua, jossa Android-kuva ilmestyy, ja vapauta sitten ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike.
  4. Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta valitaksesi TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN ja paina sitten VIRTA-painiketta.