Puhelimen ohjelmistopäivitykset

Ajoittain ohjelmistopäivityksiä voi olla saatavissa puhelintasi varten. Puhelimesi voi tarkistaa ja sitten ilmoittaa sinulle, jos uusi päivitys on käytettävissä. Sitten voit ladata ja asentaa ohjelmistopäivityksen käyttäen puhelimesi Wi-Fi- tai data-yhteyttä. Voit myös tarkistaa manuaalisesti, onko puhelimeen käytettävissä ohjelmistopäivitystä.

Päivityksen tyypistä riippuen se saattaa pyyhkiä kaikki henkilökohtaiset tietosi ja asettamasi asetukset sekä poistaa myös asentamasi sovellukset. Tarkista, että olet varmuuskopioinut kaikki tiedot ja tiedostot, jotka haluat säilyttää.

Huomautus: Puhelimen ohjelmiston päivitysten tarkastaminen ja lataaminen saattavat aiheuttaa lisäksi datan siirtomaksuja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Puhelimen järjestelmän ohjelmistopäivityksen asentaminen

Varmista, että puhelimeen on laitettu tallennuskortti. Päivitys ladataan tallennuskortille.
  1. Tee joku seuraavista sen jälkeen puhelimeen tulee ohjelmiston päivitys:
    • Jos puhelimen näyttö on päällä etkä käytä mitään sovellusta, näyttöön ilmestyy järjestelmän ohjelmistopäivityksen asennuksen valintaruutu. Valitse Asenna nyt ja napauta sitten OK.
    • Jos sinulla on puhelu menossa, päivitysilmoituskuvake ilmestyy tilapalkkiin. Avaa ilmoituspaneeli iu'uttaen puhelun jälkeen ja napauta sitten päivitysilmoitusta.
  2. Odota päivityksen latautumista ja asenna se puhelimeen. Kun päivitys on loppunut, puhelin käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Puhelimen järjestelmäohjelmiston päivitysten tarkistaminen manuaalisesti

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta > Ohjelmiston päivitykset > Tarkasta nyt.