Puhelimesi tietojen tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta.
  3. Valitse yksi seuraavista:
    Ohjelmistopäivitykset Ota käyttöön tai poista käytöstä automaattinen tarkastusominaisuus ohjelmiston päivityksistä puhelintasi varten. Voit myös napauttaa Tarkasta nyt ohjelmistopäivitysten manuaalista tarkastusta varten.
    Kerro HTC:lle Ota Kerro HTC:lle joko käyttöön tai pois käytöstä. Kun toiminto on käytössä, autat meitä silloin, jos puhelimessasi tapahtuu tekninen vikatilanne. Voit myös valita, milloin virheraportteja lähetetään.
    Verkko Tarkasta tietoja matkapuhelinoperaattoristasi ja sen palvelun tilasta.
    Puhelimen identiteetti Tarkasta tietoja puhelimestasi ja SIM-kortista, joita käytät.
    Akku Tarkasta tietoja akusta, kuten sen nykyinen akun taso, tila ja mitkä ohjelmat käyttävät akkua.
    Laitteistotiedot Tarkista Wi-Fi MAC ja Bluetooth-osoitteet.
    Ohjelmistotiedot Tarkasta versio- ja muita tietoja Android-alustasta, jota puhelin käyttää. Voit myös tarkastaa web-selaimen version.
    Lailliset tiedot Lue lakitietoja tietoja HTC:stä ja Google-ohjelmistosta sekä puhelimessa olevista lisensseistä.