Muistin hallinta

Käytettävissä olevan puhelimen muistin tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta SD ja tallennustila. Käytettävissä oleva puhelimen muisti näytetään Sisäinen tallennustila -osassa.

Käytettävissä olevan muistikortin tilan tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta SD ja tallennustila. Kokonais- ja käytettävissä oleva muistikortin tila näytetään SD-kortti -osiossa.

Sovelluksen välimuistin ja tietojen tyhjentäminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta sovellusta välilehdeltä Kaikki.
  4. Napauta ruudulta joko Tyhjennä data ja/tai Tyhjennä välimuisti.

Kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen poistaminen

Et voi poistaa sovelluksia, jotka on ennakkoon asennettu puhelimeesi.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Napauta Poista asennus.

Sovellusten siirtäminen tallennuskortille tai pois siltä

Siirrä tallennuskortille sovellukset, jotka olet ladannut puhelimeen, jos puhelimesi muistitila on vähissä. Jos taas tallennuskortti alkaa olla täysi, voit myös siirtää tallennuskortilla olevat sovellukset puhelimeen.
Huomautus: Voit siirtää vain puhelimeesi esiasentamattomia sovelluksia.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka haluat siirtää.
  4. Napauta Siirrä SD-kortille tai Siirrä puhelimelle.