Puhelimesi akun käyttöiän optimoiminen

Voit asettaa puhelimen kytkeytymään automaattisesti virransäästötilaan, kun akun virtamäärä saavuttaa tietyn tason.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Virta.
  3. Valitse Ota virransäästäjä käyttöön -valintaruutu.
  4. Napauta Käynnistä virransäästäjä ja valitse sen jälkeen, milloin kytketään virransäästäjätilaan.
  5. Napauta Virransäästäjän asetukset ja määritä sekä valitse puhelimen toiminnat sen siirtyessä virransäästötilaan.

Matkapuhelinoperaattorisi GSM-verkon käyttäminen

Vaihda matkapuhelinoperaattorisi GSM-verkon käyttöön, jos et käytä datayhteyttä internetiin yhdistämiseen. Matkapuhelinoperaattorisi GSM-verkkoyhteys kuluttaa vähemmän akun virtaa.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Yhteydet ja verkot > Matkapuhelinverkot > Verkkotila.
  3. Napauta Vain GSM.

Sovellusten virran käytön tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta > Akku > Akun käyttö.