Ääniasetusten muuttaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Ääniasetusten muuttaminen

Kytkeminen äänettömän, värinän ja normaalitilojen välillä

Tee jokin seuraavista:
  • Vaihtaaksesi takaisin äänettömästä normaalitilaan paina yksinkertaisesti ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Vaihtaaksesi takaisin värinästä normaalitilaan paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta kaksi kertaa.
  • Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Ääni > Ääniprofiili.
    Vihje: Lisää Profiili-widget alkunäytöllesi, jotta voit siirtyä nopeasti tilasta toiseen.

Kuuluvan valinnan käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Voit valita sen, kuuluuko ääni valitessasi ruudun kohteita.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Valintaäänet -valintaruutu.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden laskeminen automaattisesti

Puhelimessa on soitonvaiennusominaisuus, joka automaattisesti laskee soittoäänenvoimakkuutta puhelinta siirrettäessä.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Vaimenna soittoääni -valintaruutu.

Puhelimesi soittoäänen nostaminen Taskutilalla

Auttaaksesi tulevien puhelujen menettämisen välttämistä, kun puhelimesi on taskussasi tai laukussasi, taskutila-ominaisuus kasvattaa asteittain soiton äänen vimakkuutta ja värisee, kun vastaanotat puhelun. Kun se ei ole taskussasi tai laukussasi, puhelin soi normaalilla asettamallasi äänenvoimakkuudella.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Taskutila-valintaruutu.

Kaiutinpuhelimeen vaihtaminen automaattisesti

Voit vaihtaa kaiutinpuhelimeen kääntämällä yksinkertaisesti puhelimen ympäri.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Käännä kaiutinta varten -valintaruutu.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s