Näytön asetusten muuttaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Näytön asetusten muuttaminen

Näyttöruudun kirkkauden säätäminen manuaalisesti

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Kirkkaus.
  3. Tyhjennä Automaattinen kirkkaus -valintaruutu.
  4. Vedä kirkkauden liukusäädintä vasemmalle vähentääksesi tai oikealle lisätäksesi näyttöruudun kirkkautta.
  5. Napauta OK.

Ajan säätäminen ennen näyttöruudun sammumista

Toimettoman ajanjakson jälkeen puhelimen näyttöruutu sammuu akun virran säästämiseksi. Voit asettaa toimettoman ajan ennen kuin näyttöruutu sammuu.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Näyttöruudun aikakatkaisu.
  3. Napauta kellonaikaa ennen kuin näyttöruutu sammuu.

Automaattisen näyttöruudun pyörimisen kytkeminen pois päältä

Oletuksena näyttöruudun suuntaus asettaa automaattisesti riippuen siitä, kuinka pidät puhelinta.
Huomautus: Automaattista kiertoa ei tueta kaikkien sovellusten näyttöruuduissa.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Näyttö.
  3. Tyhjennä Näytön automaattinen kääntyminen -valintaruutu.

G-anturin uudelleen kalibroiminen

Kalibroi näyttöruutu uudestaan, jos tunnet, että näyttöruudun suuntaus ei vastaa oikein tapaan, jolla pidät puhelinta.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > G-anturin kalibrointi.
  3. Aseta puhelin laakealle ja tasaiselle pinnalle ja napauta sen jälkeen Kalibroi.
  4. Napauta uudelleenkalibrointiprosessin jälkeen OK.

Näyttöruudun pitäminen päällä puhelinta ladatessa

Voit pitää näyttöruudun sitä sammuttamatta ladatessasi puhelinta.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Kehitys.
  3. Valitse Näyttö päällä -valintaruutu.

Animaatiotehosteiden kytkeminen päälle tai pois päältä

Voit kääntää animaation pois päältä tai ottaa käyttöön vain joitakin animaatioita, kun siirryt näyttöruutujen välillä.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Animaatio.
  3. Valitse valinnat-valikossa haluamasi animaation asetus.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s