Puhelimen suojaaminen näytön lukitusmallilla, PINillä tai salasanalla

Puhelimen suojaaminen näytön lukitusmallilla, PINillä tai salasanalla

Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä puhelintasi ilman lupaa asettamalla näytön lukitusmallin, PIN-koodin tai salasanan.

Näyttöruudun lukitusta kysytään aina, kun puhelin kytketään päälle tai kun se on käyttämättömänä tietyn ajan.

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Asenna näytön lukitus.
  3. Napauta jotakin seuraavista:
    Ei mitään Ota aikaisemmin luomasi näyttöruudun lukitusmalli pois käytöstä.
    Malli Aseta näyttöruudun lukitusmalli noudattamalla ruudun ohjeita.
    PIN Aseta vähintään nelinumeroinen salasana.
    Salasana Aseta aakkosnumeerinen salasana.
  4. Napauta Turvallisuus-ruudulta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika, jonka jälkeen ruutu lukitaan.
    Vihje: Voit myös poistaa valinnan kohdasta Käytä näkyvää mallia tai Näkyvät salasanat Turvallisuus-ruudusta, ellet halua ruudun lukituksen tulevan näkyviin tehdessäsi sitä ruudulle.

Näyttöruudun lukituksen muuttaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Suojaus.
  2. Napauta Vaihda näyttölukitus.
  3. Syötä voimassa oleva näyttöruudun lukitus sen varmistamiseksi, että haluat muuttaa sitä.
  4. Valitse erilainen näyttöruudun lukitustyyppi, syötä sitten uusi malli, PIN-koodi tai salasana. Voit myös napauttaa Ei mitään, ellet halua käyttää näyttöruudun lukitusta.

Unohtuiko näyttöruudun lukitusmalli?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukitusmallin, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata puhelin lukituksesta.

Jos tämä epäonnistuu, voit avata puhelimesi syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.

1. Syötä lukitusmalli avatulla näyttöruudulla.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näyttö sammuu, paina VIRTA-painiketta käynnistääksesi näytön takaisin päälle, ja paina sitten palkkia lukitse-näyttöruudulla ja liu'uta sormeasi alas avataksesi lukitun näyttöruudun.
  4. Napauta Unohditko kuvion?-painiketta alhaalla oikeassa kulmassa, kun se ilmestyy.
  5. Syötä Google-tilisi nimi ja salasana, ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sinua pyydetään sen jälkeen luomaan uusi näyttöruudun lukitusmalli. Jos et enää halua tehdä niin, napauta Peruuta.