Tietojen vastaanottaminen Bluetooth avulla
ASETUKSET JA PALVELUT

Tietojen vastaanottaminen Bluetooth avulla

Puhelimesi kykenee vastaanottamaan laajan joukon tiedostotyyppejä Bluetooth, mukaan lukien valokuvat, musiikkiraidat ja asiakirjat kuten PDFt.
Vastaanottaaksesi tiedostoja Bluetooth käyttämällä sinulla täytyy olla tallennuskortti puhelimessasi.
Kun ensimmäisen kerran siirrät tietoja puhelimesi ja toisen laitteen välillä, sinun tarvitsee syöttää tai vahvistaa turvallisuussalasana. Sen jälkeen puhelimesi ja toinen laite ovat muodostaneet parin, eikä sinun tarvitse vaihtaa salasanoja siirtääksesi tietoja tulevaisuudessa.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Langattomat ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Valitse Havaittavissa-valintaruutu.
  5. Lähetä lähettävällä laitteella yksi tai useampi tiedosto puhelimeesi. Katso laitteen dokumentaatiosta ohjeita tietojen lähettämisestä Bluetooth kautta.
  6. Jos sinua kehotetaan tekemään niin, hyväksy laiteparin muodostuspyyntö puhelimellasi ja vastaanottavalla laitteella.

Anna myös sama salsana sekä puhelimellasi että toisella laitteella tai vahvista automaattisesti generoitu salasana.

Bluetooth-valtuutuksen pyyntö näytetään sen jälkeen puhelimessasi.
  7. Jos haluat vastaanottaa tiedostoja lähettävästä laitteesta jatkossa automaattisesti, valitse Aina-valintaruutu.
  8. Napauta Hyväksy tai OK.
  9. Kun puhelimesi vastaanottaa tiedostosiirron pyynnön ilmoituksen, liu'uta alas Ilmoitukset-paneelia, napauta tulevan tiedoston ilmoitusta, ja sen jälkeen napauta Hyväksy.
  10. Kun tiedostoa siirretään, ilmoitus näytetään. Avataksesi tiedoston välittömästi, liu'uta Ilmoitukset-paneelia alaspäin, ja napauta sitten merkityksellinen ilmoitus.

Kun avaat vastaanotetun tiedoston, mitä tapahtuu seuraavaksi, riippuu tiedoston tyypistä:

• Mediatiedostot ja asiakirjat avataan yleensä suoraan yhteenkuuluvassa sovelluksessa. Jos esimerkiksi avaat musiikkiraidan, se aloittaa toiston Musiikki-sovelluksessa.
    • Valitse vCalendar-tiedostoa varten kalenteri, johon haluat tallentaa tapahtuman, ja napauta sitten Tuo. vCalendar lisätään Kalenteri-tapahtumiin.
    • vCard-yhteystietotiedostoa varten, jos on kerrannaisia vCard-tiedostoja tallennustilakortillasi, voit valita tuodaanko yksi, useita, tai kaikki noista yhteystiedoista yhteystietoluetteloosi.

Bluetooth-vastaanotetun kansion lisääminen Alkunäyttöruudulle

Voit lisätä kansion Alkunäyttöruutuun, joka näyttää kaikki tiedostot, jotka olet vastaanottanut Bluetooth.

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta .
  2. Napauta Mukauttaminen-näyttöruudusta Kansio > Bluetooth vastaanotettu.
  3. Paina ja pidä Bluetooth-vastaanotetun kansion kuvaketta, ja vedä se Alkunäyttöruudun paikkaan, johon sen haluat.
Voit tarkastella kansion sisältöä napauttamalla kansion kuvaketta. Voit avata tiedoston napauttamalla tiedoston nimeä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s