Tietojen lähettäminen Bluetooth avulla
ASETUKSET JA PALVELUT

Tietojen lähettäminen Bluetooth avulla

Voit käyttää Bluetoothia lähettämään tietoja puhelimestasi toiselle Bluetooth-käyttöönotetulle laitteelle kuten puhelin tai kannettava tietokone. Voit lähettää seuraavan tyyppisiä tietoja, riippuen laitteesta, johon lähetetään:
  • Kuvat ja videot
  • Kalenteritapahtumat
  • Yhteystiedot
  • Äänitiedostot
Tärkeää: Ennen kuin aloitat, aseta vastaanottava laite havaittavaan tilaan. Voit myös asettaa sen tilaan ​“‍Vastaanota säteilyjä” tai ​“‍Vastaanota tiedostoja”. Katso laitteen dokumentaation ohjeita tietojen vastaanottamisesta Bluetoothin kautta.
  1. Avaa puhelimellasi sovellus, joka sisältää tiedot tai tiedoston, jonka haluat lähettää.
  2. Seuraa vaiheita sen kohdan tyyppiä varten, jonka haluat lähettää:
    Otettu valokuva tai video Kun olet ottanut kuvan, napauta Kamera-esikatselunäytöstä ja napauta sitten Bluetooth.
    Valokuvat tai videot
    1. Valitse välilehti Albumit sovelluksesta Galleria ja valitse haluamasi albumi.
    2. Napauta ja napauta sitten Bluetooth.
    3. Valitse valokuvat ja videot, jotka haluat jakaa ja napauta sen jälkeen Seuraava.
    Yhteystieto
    1. Avaa välilehti Kaikki sovelluksesta Henkilöt, paina yhteystietoa ja napauta sitten Lähetä yhteystieto vCard-korttina.
    2. Napauta alhaalla nuolikuvaketta, ja valitse sitten Bluetooth näytetystä luettelosta.
    3. Napauta Lähetä.
    Kalenterin tapaaminen tai tapahtuma Paina ja pidä tapahtumaa kalenterin Päivänäkymässä, Esityslistanäkymässä, tai Viikkonäkymässä ja napauta sitten Jaa vCalendar > Bluetooth.
    Musiikkiraita Kun musiikkiraita näkyy Musiikki-sovelluksen Nyt toistamassa -näyttöruudussa, paina , ja napauta sitten Jaa > Bluetooth.
    Äänen tallennus Napauta Äänitallennin-päänäyttöruudussa , ja napauta sitten Bluetooth.
  3. Laita Bluetooth päälle, jos sinua pyydetään tekemään niin.
  4. Jos et ole muodostanut laiteparia vastaanottavan laitteen kanssa aikaisemmin, napauta Hae laitteita.
  5. Napauta vastaanottavan laitteen nimeä.
  6. Jos sinua kehotetaan tekemään niin, hyväksy laiteparin muodostuspyyntö puhelimellasi ja vastaanottavalla laitteella.

Anna myös sama salsana sekä puhelimellasi että toisella laitteella tai vahvista automaattisesti generoitu salasana.

7. Hyväksy tiedosto vastaanottavassa laitteessa.

Lähetettyjen tietojen tallennuspaikka

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetooth avulla, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta.

Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa. Jos lähetät esimerkiksi kalenteritapahtuman yhteensopivaan puhelimeen, tapahtuma näytetään kyseisen puhelimen kalenterisovelluksessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Documents and Settings\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Windows Vista:ssa polku voi olla: C:\Users\[your username]\Documents
  • Windows 7:ssä polku voi olla: C:\Users\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange Folder

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennettu paikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon nimellä "‍Kuvat"‍.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s