Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth-stereokuulokkeista tai soittaa hands-free-puheluja käyttämällä yhteensopivaa Bluetooth-kuuloketta tai autosarjaa. Samalla tavalla voit määrittää stereo-äänen ja hands-freen asetukset.
Tärkeää:
  • Kuunnellaksesi musiikkia kuulokkeilla tai autosarjalla, kuulokkeiden tai autosarjan täytyy tukea A2DP Bluetooth -profiilia.
  • Ennen kuin yhdistät kuulokkeet, sinun täytyy muuttaa ne havaittaviksi, jotta puhelimesi löytää ne. Saat lisätietoja siitä, miten kuulokkeesi muutetaan havaittaviksi, tutustumalla kuulokkeidesi ohjeisiin.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Langattomat ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Tarkista, että kuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta Hae laitteita. Puhelimesi alkaa etsiä alueen sisällä olevia Bluetooth-laitteita.
  6. Kun näet kuulokkeittesi nimen näytettynä Bluetooth-laitteet -osassa, napauta nimeä. Puhelimesi yrittää sitten automaattisesti tehdä parinmuodostuksen pääkuulokkeiden kanssa.
  7. Jos automaattinen parinmuodostus puuttuu, syötä salasana, joka on toimitettu pääkuulokkeittesi mukana.
Laiteparin muodostus ja liitäntätila näytetään hands-free-kuulokkeiden tai autosarjan nimen alla Bluetooth-laitteet -osassa. Kun Bluetooth-kuulokkeet tai autosarja on liitetty puhelimeesi, tilapalkissa näkyy Bluetooth liitetty -kuvake . Riippuen kuulokkeiden tai autosarjan tyypistä, johon sinut on yhdistetty, voit aloittaa käyttää kuulokkeita tai autosarjaa kuuntelemalla musiikkia ja/tai tehdä ja vastaanottaa puheluja.

Kuulokkeiden tai autosarjan yhdistäminen uudelleen

Normaalisti voit helposti yhdistää kuulokkeesi uudestaan kytkemällä Bluetooth päälle puhelimessasi ja sitten kytkemällä kuulokkeet päälle. Kuitenkin, saatat joutua yhdistämään manuaalisesti, jos kuulokkeitasi käytetään toisella Bluetooth-laitteella.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Langattomat ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Varmistu, että pääkuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta kuulokkeiden nimeä Bluetooth-laitteet -osassa.
  6. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso kuuloke/autosarja-asiakirjaa löytääksesi salasanan.

Jos et vieläkään voi jälleenkytkeä kuulokkeita tai autosarjaa, noudata ohjeita kohdassa Parin irrottaminen Bluetooth-laitteesta, ja noudata sitten vaiheita kohdassa Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan.