Puhelimesi käyttö langattomana reitittimenä

Jaa tiedonsiirtoyhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla puhelimesi langattomaksi reitittimeksi.

Varmista, että puhelimen tiedonsiirtoyhteys on päällä ennen kuin käytät sitä langattomana reitittimenä.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset > Langattomat ja verkot.
  2. Napauta Langattoman Wi-Fi-hotspotin asetukset.
  3. Syötä reitittimen nimi tai käytä oletuksena olevaa reitittimen nimeä.
  4. Valitse Turvallisuus-tyyppi ja aseta langattoman reitittimen salasana (avain). Jos valitsit Ei mitään kohdassa Turvallisuus, sinun ei tarvitse antaa salasanaa.
    Huomautus: Salasana on avain, joka toisten ihmisten täytyy antaa laitteellaan, jotta he voivat yhdistää ja käyttää puhelintasi langattomana reitittimenä.
  5. Valitse Langaton Wi-Fi-hotspot -valintaruutu laittaaksesi puhelimesi langattoman reitittimen päälle.

Puhelimesi on käyttövalmiina langattomaa reititintä varten, kun näet tilapalkissa .