Puhelimen käyttäminen modeemina (USB-jakaminen)

Eikö tietokoneeseesi ole saatavissa internet-yhteyttä? Ei ongelmaa. Käytä puhelimesi tiedonsiirtoyhteyttä internet-yhteyden saamiseksi tietokonetta käyttäen.

Datayhteyden käyttäminen edellyttää, että puhelimesi SIM-kortti on paikoillaan.

Ennen kuin voit käyttää puhelintasi modeemina, varmista ensiksi, että tietokoneeseesi on asennettu HTC Sync.

1. Varmistu, että puhelimesi data-yhteys on päällä.
  2. Liitä puhelimesi tietokoneeseen käyttäen toimitettua USB-kaapelia.
  3. Valitse Yhdistä PC:hen -näyttöruudusta USB-jakaminen ja napauta sitten Valmis.