Syöttöasetusten säätäminen

Avaa kosketussyöttöasetukset tekemällä jokin seuraavista:
  • Napauta näyttöruudun näppäimistöstä kielinäppäintä (napauta esimerkiksi , jos käytät tällä hetkellä englanninkielistä näyttöruudun näppäimistöä). Napauta sen jälkeen Kansainvälinen näppäimistö -valintavalikosta Asetukset.
  • Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Kieli ja näppäimistö > Kosketussyöttö.
Näppäimistön tyyppi Valitse käytettävä näppäimistöasettelu.
Kansainvälinen näppäimistö Lisää tai poista kieliä näyttöruudun näppäimistökielten luettelosta.
Kaksikielinen ennakointi Valitse käytettävä toissijainen näppäimistökieli.
Tekstin syöttö
  • Aseta ennustava teksti, oikeinkirjoituksen korjaus ja sanantäydennys päälle tai pois päältä.
  • Ota käyttöön kuuluva tai värinäpalaute kirjoittaessasi.
  • Kalibroi Touch-näppäimistön tarkkuus.
Opasohjelma Opettele, miten ruutunäppäimistöä käytetään tällä vuorovaikutteisella opasohjelmalla.
Oma sanakirja Lisää, muokkaa tai poista sanoja tässä ennustavassa tekstisanakirjassa.