Synkronoinnin asettaminen

Voit valita tiedostojen ja tietojen tyypit, joita haluat synkronoida puhelimesi ja tietokoneesi välillä.

Musiikin synkronoinnin valinnat

Tuo soittamasi musiikkikappaleet ja laulut tietokoneeltasi puhelimellesi. Jos sinulla on soittoluetteloita, jotka on luotu iTunes tai Windows Media Playerilla, voit synkronoida myös ne ja nauttia niistä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia äänitiedostoja: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. Napsauta laitteen paneelista Musiikki ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Musiikin synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  3. Valitse kansio, joka sisältää äänitiedostosi, ja napsauta sen jälkeen OK.
  4. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot iTunes:ista ja Windows Media Player:istä, jos käytät iTunes- tai Windows Media Player -sovelluksia tietokoneellasi ja valitse sen jälkeen soittoluettelot, jotka haluat synkronoida puhelimellasi.

Gallerian synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida automaattisesti valokuvia ja videoita puhelimesi ja tietokoneesi välillä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia äänitiedostoja:
  • Valokuvat: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videot: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. Napsauta laitteen paneelista Galleria ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Gallerian synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Tuodaksesi automaattisesti kameralla ottamasi kuvat tietokoneelle synkronoinnin aikana valitse Kopioi laitteen kameran otokset PC:lle. Puhelimesi tallennuskortilla olevat valokuvat ja videot tallennetaan tietokoneesi \Omat valokuvat\Laitteen kameran otokset -kansioon.
  3. Valitse Synkronoi PC-valokuvat ja -videot kohteesta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää multimediatiedostosi ja napsauta sen jälkeen OK. Kaikki tähän kansioon lisätyt tuetut kuva- ja videotiedostot kopioidaan myös puhelimesi muistikortille synkronoinnin aikana.

Kalenterin synkronoinnin valinnat

Puhelimesi voi synkronoida tapaamisia ja tapahtumia kalenterisi kanssa Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 tai Outlook 2007) tai Windows-kalenteri -ohjelmissa.
  1. Napsauta Laitteen paneelista Kalenteri ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Kalenterin synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse sovellus, jonka kanssa haluat synkronoida kalenteritapahtumat.
  3. Valitse, mistä pisteestä haluat aloittaa kalenteritapahtumiesi synkronoinnin.
  4. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä puhelimella että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Vain puhelimesi tukemat kalenterikentät synkronoidaan.

Henkilöiden synkronoinnin valinnat

Synkronoi puhelimesi yhteystiedot Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 tai Outlook 2007), Outlook Express- tai Windows-yhteystiedot -käyttöjärjestelmiesi kanssa.

Jos sinulla on synkronoitavia yhteystietoja SIM-kortillasi, sinun täytyy ensin tuoda ne puhelimesi tallennustilaan.

1. Napsauta Laitteen paneelista Henkilöt ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Henkilöiden synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse sovellus. jonka kanssa haluat synkronoida yhteystietosi.
  3. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä puhelimella että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Vain puhelimesi tukemat yhteystietokentät synkronoidaan.

Kirjanmerkkien synkronoinnin valinnat

Synkronoi web-selaimen kirjanmerkkejä puhelimesi ja tietokoneesi välillä.
Tärkeää: Jos käytät Google Chrome- tai Firefox -internet-selainta ja olet valinnut sen synkronoitavaksi puhelimen kanssa, varmista, että kaikki selaimen ikkunat on suljettu, ennen kuin aloitat synkronoinnin.
  1. Käyttäen suosikki- web-selaintasi tietokoneellasi luo suosikkikansio nimeltä HTC-kirjanmerkit. Varmista, että tallennat suosikkikirjanmerkkisi tähän kansioon, jotta voit synkronoida ne puhelimesi kanssa.
  2. NapsautaHTC Sync:in Laitteen paneelista Kirjanmerkit ja napsauta sen jälkeen Päälle -painiketta. Kirjanmerkkien synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  3. Valitse web-selain, jolle kirjanmerkit on tallennettu synkronoitavaksi puhelimesi kanssa.
Huomautus: Kun sekä puhelimen että tietokoneen tiedot ovat ristiriidassa keskenään, HTC Sync säilyttää tietokoneen tiedot.

Asiakirjojen synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida tiedostoja ja asiakirjoja tietokoneeltasi puhelimellesi. Voit synkronoida myös puhelimesi tallennuskortille tallennettuja sähköpostin liitetiedostoja tietokoneellesi.
Huomautus:
  • Avataksesi asiakirjan puhelimellasi tarvitset yhteensopivan sovelluksen. Tavallisesti puhelimesi voi avata ja näyttää seuraavia tiedostotyyppejä: Microsoft Office 2003 ja 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls) ja PowerPoint (*.ppt), PDF-tiedostot (*.pdf), tekstitiedostot (*.txt).
  • Synkronoidaksesi puhelimesi muistikortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja tietokoneellesi sinun täytyy asettaa Exchange ActiveSync - tai POP3/IMAP -sähköpostitili puhelimellasi olevasta Sähköposti-sovelluksesta.
  1. Napsauta laitteen paneelista Asiakirjat ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Asiakirjojen synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Synkronoidaksesi puhelimesi muistikortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja valitse Kopioi kaikki ladatut Sähköpostiasiakirjat tietokoneelle.
  3. Valitse Synkronoi PC-asiakirjat paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää asiakirjat, jotka haluat synkronoida puhelimellasi, ja napsauta sen jälkeen OK.
Muistikortillasi olevat asiakirjat tallennetaan tietokoneellasi olevaan \My Documents\Device documents\ -kansioon. Tietokoneellasi olevat asiakirjat tallennetaan muistikortillasi olevaan \My Documents\Device documents\ -kansioon.