Sovellus HTC Sync, joka toimitettiin tallennuskortin mukana

Kopioi HTC Sync-asennusohjelma tallennuskortilta tietokoneellesi ja käytä sitä asentamiseen.
Huomautus:
  • HTC Sync-versio, joka toimitettiin puhelimen mukana tulleella tallennuskortilla voidaan asentaa tietokoneeseen, jossa on Windows 7, Windows Vista tai Windows XP.
  • HTC Sync vaatii USB 2.0 -liitännän tietokoneellesi puhelimesi liittämiseen ja sen kanssa synkronoimiseen.
  • Ongelmatonta asennusta varten lopeta ensin kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja lopeta tilapäisesti viruksentorjuntaohjelmistosi ennen kuin aloitat HTC Sync -sovelluksen asentamisen.
  1. Liitä puhelin tietokoneeseen käyttäen toimitettua USB-kaapelia.
  2. Napauta puhelimesi Tietokoneliitäntä:hen-näytössä Levyasema ja napauta sitten Valmis. Liitetty puhelin tunnistetaan tietokoneessasi siirrettävänä levynä.
  3. Navigoi siirrettävälle levylle ja avaa se.
  4. Kopioi HTCSync.exe tietokoneellesi.
  5. Sen jälkeen, kun olet kopioinut, irrota siirrettävä levy (toisin sanoen liitetty puhelin) tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla poistaaksesi puhelimen turvallisesti.
  6. Kaksoisnapauta tietokoneellasi HTCSync.exe ja noudata näyttöruudun ohjeita HTC Sync -sovelluksen asentamiseen.

Sen jälkeen, kun olet asentanut HTC Sync -sovelluksen, HTC Sync -kuvake lisätään tietokoneesi ilmaisinalueelle (tarkista tietokoneesi oikea alanurkka). Voit kaksoisnapsauttaa tätä kuvaketta avataksesi HTC Sync -sovelluksen.