Tietoja HTC Sync -sovelluksesta
ASETUKSET JA PALVELUT

Tietoja HTC Sync -sovelluksesta

Uudet lomavalokuvat ovat puhelimessasi, mutta työkalenterisi on tietokoneellasi. Eikö olisi helpompaa, jos tällaiset tiedostot ja tiedot olisivat saatavilla molemmissa laitteissa?
HTC Sync -sovelluksen avulla voit:
  • Synkronoida Microsoft Outlookissa, Outlook Expressissä tai Windows-yhteystiedoissa olevat yhteystiedot tietokoneen ja puhelimen välillä.
  • Synkronoida kaenteritapahtumasi tietopkoneesi tai puhelimesi Outlookin tai Windows-kalenterin välillä.
  • Voit tuoda valokuvat, videot, asiakirjat, laulut ja soittoluettelot puhelimeesi ja nauttia niistä myös puhelimessasi.
  • Tuo helposti ottamasi valokuvat ja videot puhelimeltasi tietokoneellesi.
  • Voit tallentaa samat kirjanmerkit sekä tietokoneen että puhelimen selaimeen.
  • Asenna kolmansien osapuolten matkapuhelinsovelluksia (joita ei ole ladattu Android Marketista) tietokoneeltasi.
Huomautus:
  • Multimediatiedostojen ja -asiakirjojen synkronoiminen edellyttää sitä, että puhelimeesi on laitettu muistikortti.
  • Saatavilla olevat luokat ja valinnat riippuvat puhelimesta, jonka olet liittänyt tietokoneeseesi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s