Asiakirjojen, taulukkolaskentojen ja esitysten parissa työskentely

Asiakirjojen, taulukkolaskentojen ja esitysten parissa työskentely

Tarvitseeko sinun tehdä raportti ollessasi liikkeellä? Quickoffice-sovelluksella voit helposti katsella, muokata tai jopa luoda asiakirjoja (*.doc) ja laskentataulukkoja (*.xls). Voit katsella sillä myös Microsoft PowerPoint (*.ppt) -esityksiä sekä tekstitiedostoja (*.txt).
Napauta alkunäytöltä > Quickoffice.

Asiakirjan, taulukkolaskennan tai esityksen näyttäminen

1. Napauta Quickoffice-näyttöruudulta tiedostoa, jonka haluat avata.
    Vihje: Jos sinulla on pitkä tiedostoluettelo, paina ja napauta sen jälkeen Lajittele järjestääksesi tiedostosi nimen tai päivämäärän perusteella. Paina etsiäksesi tiettyjä tiedostonimiä.
  2. Samalla kun katselet tiedostoa voit:
    • Liu'uta sormeasi näyttöruuudulla panoroidaksesi tai mennäksesi tiedoston sivujen läpi.
    • Käännä puhelimesi sivuttain vasemmalle näyttääksesi tiedoston vaakasuorassa tilassa.
    • Levitä peukalosi ja etusormesi näyttöruutua pitkin lähentääksesi. Purista peukaloasi ja etusormeasi näyttöruudulla loitontaaksesi.
    • Paina ja napauta sen jälkeen Laskentataulukko nähdäksesi muut laskentataulukot Excel-tiedostossa.
    • Kun avaat Word-asiakirjoja, Quickoffice muuttaa tekstin uudelleen sopimaan näyttöruudun leveyteen. Paina ja napauta sen jälkeen Näytä vaihtaaksesi normaalin ja uudelleen formatoidun tilan välillä.

Asiakirjan tai laskentataulukon muokkaaminen

1. Katsellessasi asiakirjaa tai laskentataulukkoa paina ja napauta sen jälkeen Muokkaa.
  2. Tee muutoksesi tiedostoon.
  3. Kun olet valmis, paina ja napauta sitten Save (tai Lisää > Tallenna nimellä), jos haluat tallentaa muutokset.

Uuden asiakirjan tai laskentataulukon luominen

1. Paina Quickoffice-ruudulla ja napauta sitten Uusi.
  2. Valitse luotava tiedostotyyppi.
  3. Aloita kirjoittamaan tekstiä.
  4. Kun olet valmis, paina ja napauta sitten Save (tai Lisää > Tallenna nimellä), jos haluat tallentaa muutokset.