Uutissyötteiden lukeminen

Älä jää jälkeen uutisvirrassa. Käytä Uutiset-sovellusta tilataksesi uutissyötteitä, jotka käsittelevät juuri tietoon tulleita suuria uutisia, urheilua, huippublogeja ja paljon muuta. Voit myös saada päivityksiä haluamiesi tiettyjen avainsanojen perusteella.

Uutiskanavien tilaaminen

Tärkeää: Sinun täytyy olla kirjautunut Google-tilillesi ennen Uutiset-sovelluksen käyttöä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Uutiset.
  2. Napauta Tilaukset-välilehdellä Lisää syötteitä.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta luokkaa, kuten Blogit tai Viihde avataksesi jonkin suositun uutissyötteen.

• Napauta Etsi lisää, jos haluat hakea tiettyä avainsanaa tai antaa syöte-URL:n.

4. Kun olet valinnut tilattavat kanavat, napauta Lisää.
Vihje: Voit päivittää tilaamiesi kanavien uutiset manuaalisesti painamalla ja napauttamalla Päivitä.

Avainsanan lisääminen

Löydä helposti sinua kiinnostavia juttuja antamalla haun avainsanan. Jutut, jotka sisältävät avainsanan ryhmitellään yhteen Avainsanat-välilehdellä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Uutiset.
  2. Napauta Omat kohdat -välilehdeltä Avainsanat > Lisää avainsanoja.
  3. Kirjoita avainsana ja napauta sitten Lisää. Uusi avainsanasi näytetään Avainsanat-ruudulla.
  4. Voit tarkastella kyseisen avainsanan sisältäviä juttuja napauttamalla avainsanaa.

Jutun lukeminen

1. Napauta alkunäytöltä > Uutiset.
  2. Napauta kanavaa välilehdeltä Tilaukset.
  3. Napauta juttua lukeaksesi sen. Samalla kun luet juttua voit:
    Napauta Tehdäksesi
    Tähditä juttu suosikkina.
    Jaa linkki juttuun saatavilla olevista valinnoista.
    Mene sille web-sivulle, jolla juttu on julkaistu.
    Mene seuraavaan tai edelliseen juttuun kanavalla.
  4. Jos haluat lukea koko jutun, napauta Lue koko artikkeli. Tämä avaa jutun web-selaimessa.

Päivitysaikataulun ja sisältöasetusten muuttaminen

Kun olet Uutiset-sovelluksessa, paina > Asetukset ja napauta sitten jotakin seuraavista:
Tilit ja synkronointi Hallitse synkronointiasetuksia ja yleisiä Uutiset-asetuksia.
Päivitä avattaessa Päivitä tilaamiesi kanavien sisältö joka kerta, kun avaat Uutiset-sovelluksen.
päivitysaikataulu Valitse aikaväli, jolloin tilaamasi kanavat päivitetään. Valitse Manuaalinen päivittääksesi sisällön vain silloin, kun haluat.
Uutisten sisältö Valitse, miten haluat lukea uutisia: joko yhteenvetona tai web-sivuartikkelina.
Matkapuhelinnäkymä Jos olet valinnut uutissisällön näyttötavaksi web-sivuartikkelin, valitse näytetäänkö artikkeli matkapuhelimelle optimoidussa näkymässä.

Tietoja Uutiset-widgetistä

Uutiset-widgetillä voit lukea alkunäytölläsi katkelmia tilaamistasi uutisista.