Sovellusten etsiminen ja asentaminen Android Market

Android Market on paikka, mistä löydät uusia sovelluksia puhelimeesi. Valitse laajasta ilmaisten ja maksullisten sovellusten joukosta, joka ulottuu tuottavuussovelluksista ja viihteestä peleihin.
Huomautus: Maksulliset sovellukset ovat nykyisin käytettävissä vain tietyissä maissa.

Sovelluksen löytäminen ja asentaminen

Kun asennat sovelluksen ja käytät sitä puhelimessasi, sovellus saattaa tarvita pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tai puhelimen asetuksiin ja toimintoihin. Lataa ja asenna vain ne sovellukset, joihin luotat.
Tärkeää: Ole varovainen, kun lataat sovelluksia, joilla on pääsy puhelimesi toimintoihin tai merkittävään määrään tietojasi. Olet vastuussa puhelimessasi käyttämiesi ladattujen sovellusten tuloksista.
Tarvitset Google Checkout -tilin hankkiaksesi tuotteita Android Market.
  1. Napauta alkunäytöltä > Market.
  2. Tee jokin seuraavista löytääksesi sovelluksen:
    Selaa ominaisuudet-sovellusten läpi. Vieritä ominaisuus-sovellusten luettelon läpi
    Selaa sovellukset kategorioittain Napauta Sovellukset tai Pelit ja napauta sitten luokkaa. Luokassa voit suodattaa sovelluksia käyttämällä seuraavia perusteita: Huippu maksullinen, Huippu ilmainen tai Juuri tullut.
    Hae sovellus Napauta , anna hakemasi sovelluksen nimi tai tyyppi ja napauta .
  3. Kun olet löytänyt mielenkiintoisen sovelluksen, napauta sitä ja lue sen kuvaus sekä käyttäjien kommentit.
  4. Voit ladata tai ostaa sovelluksen napauttamalla ILMAINEN (ilmaisille sovelluksille) tai hintapainiketta tekstin Osta alla (maksullisille sovelluksille).
  5. Jos hyväksyt ehdot, napauta OK aloittaaksesi sovelluksen lataamisen ja asennuksen.
Huomautus: Voit poistaa sovelluksen asennuksen ja saada palautusta ostohinnasta, jos poistat asennuksen tietyn ajan kuluessa. Lisätietoja ostohinnan palautuksesta saat Android Market ohjesivuilta osoitteesta (http://market.android.com/support).

Asennetun sovelluksen avaaminen

Tee jokin seuraavista:
  • Jos näet tämän kuvakkeen tilapalkissa, avaa Ilmoitukset-paneeli ja napauta sen jälkeen sovellusta.
  • Napauta Alkunäytöstä > Market > Omat sovellukset. Napauta Omat sovellukset -ruudusta sovellusta ja sitten Avaa.
  • Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta . Kun olet Kaikki sovellukset -ruudulla, siirry välilehdelle Ladatut ja napauta sovellusta.

Sovelluksen asennuksen poistaminen

Voit poistaa minkä tahansa Android Market lataamasi ja asentamasi sovelluksen asennuksen.
  1. Napauta alkunäytöltä > Market > Omat sovellukset.
  2. Napauta poistettavaa sovellusta ja napauta sen jälkeen Poista asennus.
  3. Kun sinua pyydetään tekemään niin, napauta OK.
  4. Valitse syy sovelluksen poistamiseen ja napauta sitten OK.

Avun saaminen

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysymyksiä Android Market, paina ja napauta sen jälkeen Ohje. Web-selain avaa Android Market ohjesivun.