Kohteen etsiminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kohteen etsiminen

Google-kartalla -sovelluksessa voit etsiä kohdetta, kuten osoitetta tai yrityksen tai laitoksen tyyppiä (esimerkiksi museoita).

1. Kirjoita haettavan paikan nimi tai tyyppi Kartat-sovelluksen hakukenttään.
  2. Napauta hakeaksesi haluamiasi kohteita tai napauta ehdotettua kohdetta. Hakutulokset tulevat näkyviin merkkeinä kartalle.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta merkkiä nähdäksesi onko se oikea ja jos on, napauta ilmapalloa.
    • Napauta näyttääksesi hakutulokset luettelona ja napauta sen jälkeen sijaintipaikkaa.
    Valittuun sijaintipaikkaan liittyvät yksityiskohdat tulevat näkyviin näyttöruudulle.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta näyttöruudun painikkeita mm. näyttääksesi sijainnin kartalla, saadaksesi reittiohjeita sekä näyttääksesi sijainnin Katunäkymästä. Vieritä alas näyttöruudulla näyttääksesi lisää valintoja.
    • Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle näyttöruudulla näyttääksesi tiedot seuraavalle tai edelliselle hakutulokselle.

Kartan tyhjentäminen

Kun olet etsinyt jotakin kartalta, voit poistaa kartalle tehdyt merkinnät.

Paina ja napauta sitten Tyhjennä kartta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s