Kartoilla liikkuminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kartoilla liikkuminen

Kun avaat Google-kartalla -sovelluksen, voit helposti löytää sijaintisi kartalta tai katsoa lähellä olevat paikat panoroimalla sekä lähentämällä ja loitontamalla kartalla.

Tärkeää: Löytääksesi sijaintisi Google-kartalla sinun täytyy ottaa paikkatiedon lähteet käyttöön.
  1. Napauta alkunäytöltä > Kartat.
  2. Katso nykyinen sijaintisi napauttamalla . Sininen merkki osoittaa sijaintisi kartalla.
  3. Tee jokin seuraavista:
    Liiku Pyyhkäise sormeasi mihin tahansa suuntaan näyttöruudulla näyttääksesi lähellä olevia paikkoja kartalta.
    Lähennä
    • Aseta peukalosi ja etusormesi sen alueen päälle, jota haluat lähentää ja levitä sen jälkeen sormesi kartalla.
    • Napauta .
    • Kaksoisnapauta sitä aluetta kartalta, jota haluat lähentää.
    Loitonna
    • Zoomaa kauemmaksi puristamalla peukaloa ja etusormea kartalla.
    • Napauta .
    Näytä satunnaisen sijaintipaikan tiedot
    1. Paina ja pidä paikkaa kartalla. Ilmapallo avautuu sijaintipaikan päällä osoitteen ja pikkukuvan kanssa katunäkymästä (jos käytettävissä).
    2. Napauta ilmapalloa saadaksesi lisätietoja.

Voit saada suunnat kohteeseen, katsella lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia paikkoja yms.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s