Autopaneeli käyttäminen

Mene mukavasti footprinteihin, kiinnostaviin pisteisiin ja lähellä oleviin paikkoihin Autopaneeli avulla ja käynnistä sen jälkeen navigointi, jotta se näyttää sinulle, kuinka pääset niihin.
Napauta Alkunäytöstä > Autopaneeli.
Hae kohde, johon mennä.
Tarkista paikat joita olet hakenut aiemmin, ja valitse sen jälkeen paikka kohteeksesi.
Voit myös ladata tai ostaa lisäpalveluja, kuten navigointi, nopeudenvalvontakamera ja vuorottaiset ääniohjeet.
Valitse footprint kohteeksesi.
Soita puhelu.
Määritä Autopaneeli asetukset.

Avautuuko Autopaneeli jatkuvasti itsekseen, kun käytät mini-mikro-USB-muunninta?

Jos liität mini-USB-virta-adapterin tai autolaturin puhelimeesi mini-mikro -USB-muuntimen kautta, puhelimesi saattaa tulkita tämän virheellisesti autosarjaliitännäksi (johtuen erilaisesta mini-USB-liittimen virta-adaperissa tai autolaturissa olevan liitin-PIN-koodin määrityksestä) ja näyttää automaattisesti Autopaneelin.

Voit estää Autopaneelin automaattisen avautumisen suorittamalla seuraavat toimenpiteet:

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Telakka-asema ja tyhjennä sitten Automaattikäynnistys-merkintäruuru.

Puhelimesi käyttäminen autosarjan kanssa

Jos ostit autosarjan puhelimellesi, voit käyttää mukana tullutta pidikettä puhelimen kiinnittämiseen autosi kojelautaan ja käyttää puhelintasi tien päällä. Katso autosarjan oppaasta lisätietoja siihen, miten pidike asennetaan autoon ja miten puhelin kiinnitetään siihen.

Kun kiinnität puhelimesi autosarjaan, Autopaneeli avautuu automaattisesti.
Huomautus: Kun puhelimesi on pidikkeessä eikä sitä ole yhdistetty Bluetooth-autosarjaan tai kuulokkeisiin, puhelimen kaiutin menee automaattisesti päälle, kun soitat puhelun tai vastaat puheluun.

Automaattinen yhdistäminen Bluetooth-autosarjaan tai kuulokkeisiin

Voit asettaa puhelimesi yhdistämään automaattisesti Bluetooth-autosarjaasi tai Bluetooth-kuulokkeisiin, jos sellainen on muodostanut parin puhelimesi kanssa aina, kun kiinnität puhelimen auton sisällä olevaan pidikkeeseen.
  1. Napauta Autopaneeli-kohdasta Asetukset > Autosarja.
  2. Valitse Automaattiliitäntä-valintaruutu.
  3. Jos enemmän kuin yksi Bluetooth-autosarja tai yhdet kuulokkeet ovat muodostaneet parin puhelimesi kanssa, napauta Oletuslaite valitaksesi käytettävän Bluetooth-autosarjan tai käytettävät kuulokkeet.

Ennen kuin kiinnität puhelimesi auton sisällä olevaan pidikkeeseen, varmista että puhelimesi Bluetooth ja pariksi muodostettu Bluetooth-autosarja tai -kuulokkeet ovat päällä.