Sosiaalisen verkon tilin lisääminen

Jos ohitit sosiaalisen verkon tilin (kuten Facebook, Twitter tai Flickr) määrittämisen, kun käynnistit ja asetit puhelimesi ensimmäisen kerran, voit edelleen kirjautua näihin tileihin puhelimesi asetusten kautta.

1. Paina alkunäytöstä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta Lisää tili ja ja napauta sitten tilityyppiä, jonka haluat lisätä.
  3. Seuraa näyttöruudulta ohjeita syöttääksesi tilitietoja.
Sosiaalisen verkon tilisi lisätään luetteloon Tilit ja synkronointi-näyttöruudulla. Riippuen siitä, kuinka olet konfiguroinut tilin, uudet tiedot voivat aloittaa synkronoimisen puhelimesi kanssa.