Synkronoiminen Google-tilin kanssa

Sisään kirjautuminen Google -tilillesi antaa sinun synkronoida Gmail ja Google yhteystietosi ja kalenterisi puhelimesi ja Webin välillä. Sinun täytyy myös kirjautua Google -tilille käyttääksesi Google sovelluksia, kuten Google Talk ja Android Market.
Huomautus: Jos ohitit kirjautumisen Google -tilille, kun asetit puhelimesi ensimmäistä kertaa, voit kohdata ongelmia käyttäessäsi joitakin Google -sovelluksia. Jos nämä ongelmat jatkuvat, sinun täytyy ehkä palauttaa puhelimesi tehdasasetukset ja antaa Google -tilisi tiedot, kun asetat puhelimen uudelleen.

Google-tilien lisääminen

Voit lisätä puhelimeesi useampia kuin yhden Google-tilin. Kuitenkin seuraavat Google -tilit voivat synkronoida vain yhteystiedot, sähköpostit sekä kalenteritapahtumat. Muut Google -palvelut käyttävät ensimmäistä Google -tiliäsi.
  1. Paina alkunäytöstä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta Lisää tili > Google.
  3. Seuraa ohjeita näyttöruudulla kirjautuaksesi sisään tiliin tai luodaksesi uuden tilin.

Unohditko Google-tilisi salasanan?

Jos olet unohtanut Google-tilisi salasanan, voit yrittää palauttaa sen siirtymällä Google-websivustoon.
  1. Avaa puhelimesi tai tietokoneesi selain ja mene osoitteeseen https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Syötä sähköpostiosoite tai käyttäjänimi, jota käytät kirjautuaksesi sisään Google-tilillesi napsauta Lähetä.
  3. Palauta salasanasi noudattamalla näyttöruudussa olevia ohjeita.
Jos sinulla ei ole vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta tai et voi päästä sähköpostitilille, jota käytit luodaksesi Google-tilin, voit nollata Google-tilisi 24 tunnin kuluttua vastaamalla turvallisuuskysymykseen salasanan palautusta varten.