Musiikin jakaminen käyttäen Bluetooth

Voit valita kappaleen Musiikki-sovelluksen kirjastosta ja lähettää sen toisen ihmisen puhelimeen tai tietokoneellesi käyttäen Bluetooth.

1. Napauta alkunäytöltä > Musiikki.
  2. Mene kirjastoon napauttamalla .
  3. Valitse kirjastosta kappale, jonka haluat lähettää Bluetooth kautta ja toista se.
  4. Paina Nyt toistetaan -näyttöruudulta ja napauta sen jälkeen Jaa > Bluetooth.
Seuraavissa vaiheissa sinua pyydetään laittamaan Bluetooth päälle puhelimessasi ja yhdistämään vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen niin, että tiedostot voidaan lähettää.