Musiikin selaaminen kirjastossa

1. Napauta Musiikki-sovelluksen Nyt toistetaan -näyttöruutua tai Nyt toistetaan -luetteloa mennäksesi kirjastoon. Kirjastossa musiikkisi on järjestetty luokkien perusteella, kuten esim. Esittäjät ja Albumit. Valitse luokka napauttamalla jotakin välilehdistä näyttöruudun alaosassa.
  2. Napauta luokassa olevaa kappaletta toistaaksesi sen. Nyt toistetaan -luettelo päivitetään valitsemasi luokan kappaleluettelolla.
Huomautus: Voit lisätä, poistaa tai järjestää uudelleen välilehtiä kirjastossa.