Musiikin kuunteleminen

Nauti musiikkikappaleiden kuuntelemisesta HTC Desire S:n Musiikki-sovelluksella.

Tärkeää: Musiikkitiedostot on kopioitava ensiksi tallennuskortille ennen kuin Musiikki-sovellusta voidaan käyttää musiikin toistamiseen.
  1. Napauta alkunäytöltä > Musiikki. Musiikki-sovellus avautuu Nyt soi-näytössä.
  2. Pyyhkäise sormeasi vasemmalle tai oikealle näyttöruudun poikki mennäksesi seuraavaan tai edelliseen musiikkialbumiin.
  3. Napauta näyttöruudun kuvakkeita tarkastaaksesi musiikkiäänitteen, valitaksesi soitettavan kappaleen, toistaaksesi kappaleet yms.
Käännä sekoitus päälle tai pois päältä. (Sekoitus on pois päältä, kun painike on harmaa.)
Paina ja vedä sormeasi etenemispalkin poikki hypätäksesi kappaleen johonkin toiseen osaan.
Mene kirjastoon.
Vaihda Nyt soi-luettelon näytön ja Nyt soi-näyttöruudun välillä. Voit järjestää uudelleen kappaleita Nyt soi-luettelossa.
Nauti musiikistasi SRS:llä. Jos käytät johdollisia kuulokkeita, voit myös valita eri esiasetetuista ekvalisaattorin asetuksista. (SRS ja ekvalisaattori eivät ole käytettävissä, kun käytät Bluetooth-stereo-kuulokkeita.)
Selaa toistotiloja: toista kaikki kappaleet, toista senhetkinen kappale ja älä toista.

Musiikin toistaminen lukitusta näyttöruudusta

Kuunnellessasi musiikkia ja näyttöruudun mennessä pois päältä paina VIRTA-painiketta kytkeäksesi näyttöruudun jälleen päälle ja ohjataksesi musiikin toistoa suoraan lukitusta ruudusta.
Ellet näe toistosäätimiä lukitussa ruudussa, napauta missä tahansa ruudulla saadaksesi ne näkyviin.
Vihje: Voit myös keskeyttää musiikin toiston suoraan Ilmoitukset-paneelista.

Albumien selaaminen vaakasuorassa näkymässä

Kääntäessäsi puhelinta sivuttain saat laajemman näkymän näyttöruudusta ja voit silmäillä albumeja helpommin.
  • Jos sinulla on paljon albumeja, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle näyttöruudun poikki silmäilläksesi ne nopeasti läpi.
  • Halutessasi katsoa yhtä albumia kerrallaan liu'uta sormea vasemmalle tai oikealle.
  • Napauta saadaksesi näkyviin nykyisen musiikkialbumin kappaleluettelon.

Tietoja Musiikki-widgetistä

Voit käyttää Musiikki-widgetiä musiikin toistamiseen suoraan Alkunäytöltäsi.