Valokuviesi ja videoittesi jakaminen verkossa

Galleria -sovelluksella voit jakaa valokuvia ja videoita sosiaalisissa verkostoissasi.
Huomautus: Voit myös käyttää Kamera tai Videokamera-sovellusta valokuvan ja videon jakamiseksi heti sen ottamisen jälkeen.

Valokuvien tai videoiden jakaminen Facebookissa

Tärkeää: Valokuvien ja videoiden siirtämiseksi vaaditaan kirjautumista omalle tilille.
  1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sitten HTC Sensen Facebook.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
  5. Syötä eri kuvateksti kuhunkin valokuvaan tai videoon. Voit myös merkitä kavereita valokuviin. Napauta Merkitse tämä valokuva ja napauta sitten sitä osaa, missä kaverisi on. Valitse esiin tulevasta luettelosta se, jonka haluat merkitä.
  6. Liu'uta vasemmalle mennäksesi seuraavaan valokuvaan tai videoon.
  7. Napauta Siirrä.
  8. Valitse albumi, johon siirretään ja aseta salausasetukset ladatuille valokuville ja videoille.
  9. Napauta Valmis.

Valokuvien tai videoiden jakaminen Flickrissä

Tärkeää: Sinun täytyy olla kirjautunut Flickr -tilillesi voidaksesi siirtää valokuvia tai videoita.
  1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sitten Flickr.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
  5. Syötä eri kuvateksti kuhunkin valokuvaan tai videoon. Voit myös merkitä kavereita valokuviin. Napauta Merkitse tämä valokuva ja napauta sitten sitä osaa, missä kaverisi on. Valitse esiin tulevasta luettelosta se, jonka haluat merkitä.
  6. Liu'uta vasemmalle mennäksesi seuraavaan valokuvaan tai videoon.
  7. Napauta Siirrä.
  8. Valitse albumi, johon siirretään ja aseta salausasetukset ladatuille valokuville ja videoille.
  9. Napauta Valmis.

Valokuvien jakaminen Picasa

Tärkeää: Sinun täytyy olla kirjautunut Google -tilille voidaksesi siirtää valokuvia Picasa -valokuvien järjestelypalveluun.
  1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, jossa sijaitsevat jaettavat valokuvat.
  3. Napauta ja napauta sitten Picasa.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
  5. Syötä siirtämiisi valokuviin kuvateksti.
  6. Valitse online-albumi, johon haluat siirtää valokuvat tai luo uusi albumi napauttamalla .
  7. Napauta Siirrä.
Voit näyttää valokuvat verkossa osoitteessa http://picasaweb.google.com.