Kameran asetusten muuttaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kameran asetusten muuttaminen

Avaa valikkopaneeli kameran asetuksiin pääsemiseksi ja niiden muuttamiseksi.
Avaa kameran asetukset painamalla .
Huomautus: Jotkin kameratoiminnot, kuten automaattinen tarkennus, suurennus, salama ja kasvojen tunnistus eivät ole käytössä käyttäessäsi etukameraa.
Itseajastin (vain valokuvatila) Asettaa aikaviiveen, jonka kuluttua kamera ottaa kuvan.
Kuvan säädöt Liu'uta sormeasi kunkin liukusäädinpalkin poikki asettaaksesi valotuksen, kontrastin, kylläisyyden ja terävyyden.
Valkotasapaino Valkotasapaino mahdollistaa kameran sieppaamaan värejä tarkemmin asettamalla sen nykyiseen valaistusympäristöösi.
Resoluutio/videon laatu Valitse käytettävä valokuvan tai videon resoluutio.
ISO (vain valokuvatila) Voit valita ISO-tason tai asettaa sen takaisin Automaattinen-tilaan. Korkeammat ISO-numerot ovat parempia kuvien ottamiseen alhaisen valon olosuhteissa.
Tarkistuksen kesto Aseta kellonaika siepattua valokuvaa tai videota varten näytettäväksi Tarkistusnäyttöruudulla ennen kuin kamera muuttaa takaisin Näytönetsimen näyttöruudulle.
Laajakuva (vain valokuvatila) Tämän merkintäruudun ollessa valittuna (oletuksena) valittavissa olevat valokuvan resoluutiot ovat kuvasuhteessa 5:3, jolloin voit käyttää koko Näytönetsijä-ruutua kohteen kehystämiseen. Ellei ole, valittavissa olevat valokuvan resoluutiot ovat vakiona olevassa kuvasuhteessa 4:3.
Geotag-valokuvat (vain valokuvatila) Valitse tämä valintaruutu, kun haluat tallentaa GPS-sijainnin valokuviisi.
Peilitila (vain etukameralle) Valitse tämä ruutu, jos haluat näyttää etsimen kuvan peilikuvana.
Automaattinen parannus (vain valokuvatila) Valitse tämä kohta, kun haluat vähentää kuvan häiriöitä suurella ISO-asetuksella ja kun haluat automaattisesti säätää kuvan kirkkauden.
Automaattinen tarkennus (vain valokuvatila) Tämä valinta ottaa automaattisen keskitetyn tarkennuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
Kasvojen tunnistus (vain valokuvatila) Valitse, kun haluat ottaa automaattisen kasvojentunnistuksen käyttöön ja tarkentaa kasvoihin otettaessa kuvia ihmisistä. Kasvojen tunnistus kytkeytyy pois päältä, jos otat automaattitarkennuksen pois käytöstä.
Sulkimen ääni Valitse, kun haluat ottaa sulkimen tai tallennuspainikkeen merkkiäänen käyttöön.
Ruudukko (vain valokuvatila) Valitse tämä valintaruutu, kun haluat näyttää ruudukon etsimen näyttöruudulla niin, että voit helposti kehystää ja keskittää aiheesi ennen valokuvan ottamista.
Tallenna äänen kanssa (vain videotila) Valitse, kun haluat tallentaa äänen videon kanssa.
Palauta oletustilaan Palauttaa kameran takaisin oletusasetuksiin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s