Kuvauksen jälkeen

Valokuvan tai videon sieppauksen jälkeen, Tarkastuskuvaruutu näyttää valokuvan tai videon aloituskuvan, jonka olet juuri siepannut. Valitse, mitä tehdään seuraavaksi, napauttamalla ruudun painikkeita.
Palaa Näytönetsijä-näyttöruudulle.
Poista valokuva tai video
Lähetä valokuva tai video toiseen puhelimeen tai tietokoneellesi Bluetooth, lähetä se sähköpostitse tai valitse sosiaalinen verkosto, johon haluat ladata sen.
Valitse, kuinka haluat käyttää valokuvaa, esimerkiksi voit käyttää sitä taustakuvana
Katso video.