Videon tallennus
Tallenna HD-muodossa ja jaa YouTubessa

Videon tallennus

1. Napauta alkunäytöltä > Videokamera.
  2. Valitse haluamasi videon laatu ja muut kameran asetukset. Video tallennetaan HD:nä asettamalla videon laaduksi Videon laatu tai HD 720P (1280 x 720). Jakaminen internetissä tapahtuu valitsemalla Online (HD, 10 minuuttia).
  3. Valitse videossasi käytettävä tehoste.
  4. Kehystä aiheesi Näytönetsimen näyttöruudulla.
  5. Aloita tallennus napauttamalla .
  6. Voit videota tallentaessasi lähentää tai loitontaa kohdetta vapaasti.
  7. Voit muuttaa tarkennuskohdetta tai-aluetta napauttamalla sitä Näytönetsijä-ruudussa.
  8. Napauta Salama-painiketta kytkeäksesi kameran valon päälle tai pois päältä tallennettaessa.
    Valo päälle
    Valo pois
  9. Lopeta tallennus napauttamalla jälleen.
  10. Valitse, mitä juuri tallennetulle videolle tehdään.