Valokuvan ottaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Valokuvan ottaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Kamera.
  2. Ennen valokuvan ottamista voit ensin lähentää tai loitontaa kohteeseen.
  3. Napauta Salama-painiketta toistuvasti valitaksesi salamatilan valoisuusolosuhteista riippuen.
    Autom. taskulamppu
    Salamavalo päälle
    Salamavalo pois
  4. Valitse haluamasi resoluutio ja muut kameran asetukset.
  5. Valitse valokuvassasi käytettävä tehoste.
  6. Kohdista kamera ja tarkenna kohteeseen.

Jos otat kuvia ihmisistä, kamera tunnistaa automaattisesti kasvot ja säätää tarkennuksen. Ihmisten kasvojen kohdalle tulee kehykset.

Vihje: Varmista, että Automaattitarkennus ja Kasvojentunnistus-valintaruudut on valittu kameran asetuksissa.
  7. Kun olet valmis ottamaan valokuvan, napauta .
  8. Valitse, mitä haluat tehdä valokuvalla, jonka juuri otit.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s