Lataaminen Webistä

Tee enemmän kuin vain Webin selaaminen. Voit ladata web-tiedostoja, kuten valokuvia ja sovelluksia, ja tallentaa ne sen jälkeen muistikortillesi.

Sovellusten lataaminen Webistä

Voit ladata sovelluksia suoraan suosikki- web-sivustoiltasi. Webistä ladatut sovellukset voivat olla tuntemattomista lähteistä. Puhelimesi ja henkilökohtaisten tietojesi suojelemiseksi suosittelemme vahvasti, että lataat ja asennat vain sovelluksia, joihin luotat.
Tärkeää: Kaikki ladatut tiedostot tallennetaan muistikortillesi. Ennen kuin lataat sovelluksia Webistä, varmista, että sinulla on muistikorttisi puhelimessasi. Sovelluksen, jonka haluat ladata, pitää olla myös yhteensopiva puhelimesi kanssa.
  1. Avaa web-selaimesi ja mene sen jälkeen web-sivustolle, jolta voit ladata haluamasi sovelluksen.
  2. Noudata web-sivuston ohjeita sovelluksen lataamiseen.
Ennen kuin voit asentaa ladatun sovelluksen, sinun täytyy asettaa puhelimesi sallimaan kolmannen osapuolen sovellusten asennus. Napauta Alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Sovellukset > Tuntemattomat lähteet.

Ladattujen tiedostojen katselu

Katsoessasi web-sivustoa paina ja napauta sen jälkeen Lisää > Lataukset.