Kalenteri asetusten muuttaminen

Voit muuttaa Kalenteri asetuksia määrittämällä, kuinka se näyttää tapahtumat ja kuinka se ilmoittaa sinulle tulevista tapahtumista.
Kun olet missä tahansa Kalenteri-näkymässä, paina ja napauta sitten Lisää > Asetukset päästäksesi Kalenteri asetuksiin.

Muistutusasetukset

Kaikki kalenterit Valitse tämä valintaruutu käyttääksesi samoja tapahtuman muistutusasetuksia kaikentyyppisiä kalentereita varten. Jos tyhjennät tämän valintaruudun, voit asettaa eri muistutusasetuksia kutakin kalenteria varten.
Aseta hälytykset ja ilmoitukset Konfiguroi tapahtuman muistuttajat avataksesi hälytyksen, lähettääksesi ilmoituksen, tai sammuttaaksesi tapahtumailmitukset puhelimessasi.
Oletusmuistutusaika Valitse, kuinka pian ennen tapahtumaa haluat, että sinulle ilmoitetaan.
Valitse soittoääni Valitse soittoääni soimaan, kun vastaanotat tapahtuman muistutuksen.
Värinä Valitse, haluatko puhelimesi värisevän, kun vastaanotat tapahtuman ilmoituksen.
Piilota hylätyt tapahtumat Valitse haluatko näyttää tai piilottaa tapahtumat, joiden kutsuista olet kieltäytynyt.

Kalenteri näkymäasetukset

Aloitus Valitse oletuskalenterinäkymä, joka näytetään, kun avaat Kalenteri.
Päivänäkymät Valitse näytetäänkö päivänäkymä tapahtumaluettelon vai kellonaikaluettelon muodossa.
Viikon ensimmäinen päivä Määritä, alkavatko kuukausi- ja viikkonäkymät sunnuntaina vai maanantaina.
Sisällytä sää Valitse tämä valintaruutu, jos haluat nähdä säätilan päivänäkymän tapahtumaluettelossa.
Kaupunki Jos säätila näytetään, päivänäkymässä näkyy sijaintisi säätila. Voit muuttaa sen näyttämään toisen kaupungin sään.