Muistutuksien näyttäminen ja synkronointi
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Muistutuksien näyttäminen ja synkronointi

Voit valita, mitkä kalenterit näytetään tai piilotetaan puhelimesi Kalenteri ja mitkä pidetään synkronoituina.

Kalenterien näyttäminen ja piilottaminen

Kun olet jossakin Kalenteri-näkymässä, paina ja napauta Lisää > Kalenterit ja valitse tai poista valinta kalenterista näyttääksesi tai piilottaaksesi sen.
Huomautus:
  • Kalentereita pidetään synkronoituna puhelimessasi vaikka ne olisivatkin piilotettu.
  • Napauta Kaikki kalenterit näyttääksesi kaikki kalenterit.

Google-kalenterin lisääminen synkronoitiin

Voit valita, mitkä Google-kalenterit pidetään synkronoituina puhelimessasi, tai minkä synkronoiminen pysäytetään.
Huomautus: Et voi luoda uutta Google-kalenteria puhelimeesi. Voit vain synkronoida Webissä luomasi tai tilaamasi Google-kalenterit.
  1. Kun olet missä tahansa Kalenteri-näkymässä, paina ja napauta sitten Lisää > Kalenterit.
  2. Paina uudelleen ja napauta Lisää kalenterit.
  3. Valitse Google-kalenteri, joka lisätään kalentereiden luetteloon ja napauta sitten OK.
  4. Paina päivittääksesi Kalenteri.

Google-kalenterin synkronoinnin lopettaminen

Voit valita, minkä Google-kalenterien synkronointi lopetetaan.
  1. Kun olet missä tahansa Kalenteri-näkymässä, paina ja napauta sitten Lisää > Kalenterit.
  2. Paina uudelleen ja napauta Poista kalentereita.
  3. Valitse Google-kalenteri, joka poistetaan kalentereiden luettelosta ja napauta sitten OK.
  4. Paina päivittääksesi Kalenterisi.
Kalenterit, jotka poistat kalenterien luettelostasi, eivät ole enää synkronoituina puhelimessasi, mutta niiden tilaus pysyy voimassa ja voit työskennellä niiden kanssa Google-kalenterissa Webissä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s