Tapahtuman luominen

Voit luoda tapahtumia, jotka näkyvät vain puhelimessasi sekä tapahtumia, jotka synkronoidaan Google-kalenterin, tietokoneesi Outlook-kalenterin, tai Exchange ActiveSync -kalenterin kanssa.
  1. Napauta alkunäytöltä > Kalenteri.
  2. Paina jossakin Kalenteri näkymässä ja napauta sitten Seuraava tapahtuma.
    Vihje: Kun olet kuukausi- tai esityslistanäkymässä voit myös napauttaa luodaksesi uuden tapahtuman.
  3. Jos sinulla on enemmän kuin yksi kalenteri, valitse kalenteri johon lisäät tapahtuman:
    • Valitse Google-tilisi luodaksesi Google-kalenteritapahtuman. Jos sinulla on useita Google-kalentereita Webissä, valitse yksi johon lisäät tapahtumasi.
    • Valitse PC Sync luodaksesi kalenteritapahtumia puhelimeesi. Voit synkronoida ne tietokoneesi Outlook-kalenterin kanssa HTC Sync -sovelluksella.
    • Valitse Exchange ActiveSync -tilisi luodaksesi Exchange ActiveSync -kalenteritapahtuman.
  4. Syötä nimi tapahtumaa varten.
  5. Määrittääksesi päivämäärän ja kellonajan tee yksi seuraavista:
    • Jos tapahtumalla on tietty aika, aseta aika ja päiväys kohtiin Alku ja Loppu.
    • Jos se on koko päivän tapahtuma, kuten syntymäpäivä, aseta päivä kohtiin Alku ja Loppu sekä valitse valintaruutu Koko päivä.
  6. Syötä tapahtumapaikka ja kuvaus.
  7. Aseta muistutusaika.
    Vihje: Voit asettaa toisen muistutusajan Google-kalenteritapahtumalle. Paina ja napauta sitten Lisää muistutus.
  8. Jos tapahtuma tapahtuu säännöllisesti, napauta Toistuminen ja valitse, miten usein tapahtuma toistuu.
  9. Napauta Tallenna.

Vieraiden kutsuminen tapahtumaasi (vain Google-kalenteri)

Kun kutsut vieraita tapahtumaasi, kutsusähköposti lähetetään vieraillesi Google-tiliä käyttämällä.
Jos haluat kutsua vieraita tapahtumaasi, sinun tarvitsee luoda ja lisätä tapahtuma Google-kalenteriisi.
  1. Avaa Kalenteri ja luo uusi tapahtuma. Napauta Kalenteri-kenttää ja sen jälkeen valitse Google-tilisi (tai yksi muista Google-kalentereistasi).
  2. Lisää tietoja tapahtumasta, kuten päivämäärä ja kellonaika, sijainti, yms.
  3. Kirjoita Vieraat-kenttään kaikkien tapahtumaan kutsuttavien vieraiden sähköpostiosoitteet. Erota useat osoitteet pilkuilla (,). Jos henkilöt, joille lähetät kutsut käyttävät Google-kalenteria, he vastaanottavat kutsun Kalenteri ja sähköpostiinsa.
  4. Lisää tapahtuma Google-kalenteriisi napauttamalla Tallenna.

Kokouspyynnön lähettäminen Kalenteri käyttäen (vain Exchange ActiveSync)

Jos sinulla on Exchange ActiveSync -tili asetettuna puhelimessasi, voit käyttää Kalenteri luodaksesi tapaamisen ja lähettääksesi tapaamispyynnön sähköpostiin henkilöille, jotka haluat kutsua kokoukseesi.
  1. Avaa Kalenteri ja luo uusi tapahtuma. Napauta Kalenteri-kenttää ja valitse sitten Exchange ActiveSync -tili.
  2. Lisää yksityiskohtia tapaamisesta, kuten päiväys ja kellonaika, sijainti, yms.
  3. Paina ja napauta sitten Kokouskutsu.
  4. Napauta ja valitse osallistujat yhteystiedoistasi tai yrityksen hakemistosta.
  5. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.