TIEDONSIIRTO
Microsoft Exchange ActiveSync-tilin lisääminen
TIEDONSIIRTO

Microsoft Exchange ActiveSync-tilin lisääminen

Voit lisätä yhden tai useamman Microsoft Exchange ActiveSync-tilin puhelimeesi. Synkronointi toimii, kun käytössäsi on Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack (SP2) tai uudempi versio.
Huomautus: Voit määrittää puhelimeesi jopa 15 Exchange ActiveSync -tiliä.
  1. Napauta Alkunäytöstä > Sähköposti.
  2. Tee joku seuraavista:
    • Jos tämä on sinun ensimmäinen kertasi, kun lisäät sähköpostitiliä Sähköpostissa, napauta Microsoft Exchange ActiveSync Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruudusta.
    • Jos jo olet lisännyt sähköpostitilin Sähköpostiin, paina ja napauta sitten Lisää > Uusi tili. Jos Valitse sähköpostin tarjoaja-näyttöruutu näytetään, napauta Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Syötä Exchange ActiveSync-tilin yksityiskohdat, ja napauta sitten Seuraava. Yrityksesi Exchange-palvelimen täytyy tukea puhelimen automaattista havaitsemista Exchange ActiveSync-tilin automaattista asettamista varten. Os yrityksesi Exchange-palvelin ei tue automaattista havaitsemista, sinun pitää syöttää Exchange-palvelimellesi asetukset, jonka jälkeen napauta Seuraava. Pyydä tiedot Exchange Serverin ylläpitäjältä.
  4. Valitse synkronoitavat tietotyypit. Valitse myös, kuinka usein haluat päivittää ja synkronoida sähköpostin puhelimeesi, napauta sitten Seuraava.
  5. Syötä tilin nimi ja napauta sitten Lopeta asetus.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s