Yhteystiedot ja keskustelut

Kun napautat yhteystietoa Henkilöt-näyttöruudulta, yhteystiedon yksityiskohdat -näyttöruutu avautuu näyttäen sinulle tälle yhteystiedolle tallentamasi tai linkittämäsi tiedot.
Yhteystiedon yksityiskohtien näyttöruudulla on seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää yhteystiedolle tallentamasi tiedot. Ota yhetystietoon suoraan yhteyttä napauttamalla jotain näytetyistä menetelmistä. Jos yhteystiedolla on esimerkiksi tallennettu työpuhelinnumero, napauta Soita töihin.

Viestit

Näyttää vaihdetut SMS-viestisi yhteystiedon kanssa. Voit vastata yhteystiedon viestiin suoraan tältä välilehdeltä.

Sähköposti

Näytää kaikki sähköpostiviestit, jotka olet vastaanottanut yhteystiedosta. Napauta sähköpostiviestiä näyttääksesi sen.

Päivitykset ja tapahtumat

Näyttää yhteystiedon päivitykset ja tapahtumat sosiaalisen verkon tileiltä, kuten Facebook, Twitter ja Flickr.

Galleria

Näyttää linkitetyn yhteystiedon Facebook ja Flickr albumit sekä valokuvat.

Puheluhistoria

Luetteloi kaikki yhteystiedolta tulleet, sille soitetut ja vastaamattomat puhelut.

Yhteystiedon tietojen muokkaaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina ja pidä painettuna Kaikki-välilehdellä yhetystietoa ja napauta sen jälkeen Muokkaa yhteystietoa.
    Huomautus: Et voi muokata Facebook -kaverin yhteystietoja.
  3. Syötä uudet tiedot yhteystietoasi varten.
  4. Napauta Tallenna.

Yhteystietojen poistaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina Kaikki-välilehdeltä ja napauta sen jälkeen Poista.
  3. Valitse yhteystiedot, jotka haluat poistaa, ja napauta sen jälkeen Poista.
  4. Kun sinua kehotetaan, napauta OK.