Yhteystietoluettelosi suodattaminen

Yhteystietoluettelosi suodattaminen

Kun olet lisännyt uuden synkronoitavan tilin puhelimeesi, sinulta kysytään haluatko lisätä yhteystiedot kyseiseltä tililtä kun seuraavan kerran avaat Henkilöt-sovelluksen. Voit valita vain tietyn tyyppisten tilien yhteystietojen näyttämisen (esimerkiksi Google-yhteystietojen tai Facebook-yhteystietojen.
  1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina Kaikki-välilehdeltä ja napauta sen jälkeen Näytä.
  3. Valitse ne yhteystietojen tyypit, jotka haluat näyttää yhteystietojesi luettelossa.

    Voit myös valita, kuinka haluat näyttää ja lajitella yhteystietojasi.

  4. Napauta Valmis.

Yhteystiedon hakeminen

  1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina ja anna sen jälkeen muutama yhteystiedon nimen ensimmäinen kirjain. Vastaavat yhteystiedot näytetään.
  3. Napauta yhteystietoa avataksesi hänen yhteystietonsa yksityiskohdat-ruudun
0 henkilöä piti tätä hyödyllisenä