Uuden yhteyshenkilön lisääminen

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Napauta Kaikki-välilehdeltä Lisää yhteystieto.
  3. Valitse Yhteystiedon tyyppi, esimerkiksi Google tai Microsoft Exchange ActiveSync. Tämä määrittää, minkä tilin kanssa yhteystieto synkronoidaan.
    Huomautus: Joitakin kenttiä ei ehkä tueta, kun lisäät yhteystietoja SIM-kortillesi.
  4. Napauta Nimi-kenttää ja kirjoita yhteyshenkilön etu- ja sukunimi. Napauta sen jälkeen OK.
  5. Syötä yhteystietojen tiedot varattuihin kenttiin. Paina , jos haluat ensin sulkea näyttöruudun näppäimistön, ja vieritä helposti toisten kenttien läpi.
  6. Napauta Tallenna.