Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta

Siirrä helposti yhteystietoja vanhalta puhelimeltasi uudelle HTC-puhelimellesi Bluetooth välityksellä. Riippuen vanhan puhelimesi mallista voit myös siirtää muun tyyppisiä tietoja uuteen puhelimeesi, kuten kalenteritapahtumia ja tekstiviestejä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Siirrä tiedot.
  2. Aloita napauttamalla Seuraava.
  3. Valitse vanhan puhelimesi nimi ja malli.
  4. Käynnistä vanhan puhelimesi Bluetooth ja aseta se havaittavissa olevaan tilaan.
  5. Jatka napauttamalla uudessa HTC-puhelimessasi Seuraava. Uusi puhelimesi laittaa Bluetooth automaattisesti päälle ja hakee Bluetooth-laitteita.
  6. Valitse laiteluettelosta vanha puhelimesi ja sen jälkeen napauta Seuraava. Uusi HTC-puhelimesi yrittää sen jälkeen muodostaa parin vanhan puhelimesi kanssa. Näet näyttöruudussa turvallisuustunnusavaimen.
  7. Syötä tämä tunnusavain vanhaan puhelimeesi tai vahvista se.
  8. Valitse Yhteystiedot-valintaruutu (ja muut tuetut datatyypit, jotka haluat tuoda), ja napauta sitten Seuraava.
  9. Kun uusi HTC-puhelimesi on suorittanut tietojen tuomisen loppuun, napauta Valmis.